G-LPH8BXXLYD
Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C
Bursa
°C
°C
°C
°C
°C

Dünyanın mobilyasını üretiyor…

Dünyanın mobilyasını üretiyor…
REKLAM ALANI
20 Aralık 2022 13:41
219

Bursa’nın İnegöl ilçesinden dünyanın dört bir yanına mobilya ihraç eden Saloni Mobilya 2023 ihracat hedefini 30 milyon dolar olarak belirledi. ABD’den İngiltere’ye, Yeni Zelanda ‘dan Guatemala’ya mobilya gönderen firma tüm dünyadaki müşteri temsilcilerini İnegöl’deki merkezinde ağırladı.

“Tüm dünyadaki marka temsilcilerini misafir etti”
Dünyada 80 ülkeye ihracat yapan Saloni Mobilya yurtdışında bulunan mağazaların satış temsilcileri için teknik bilgilendirme eğitimleri düzenledi. Tamamı yabancı müşteri temsilcilerinin katıldığı eğitim programının ilk etabına 3 grup halinde 24 ülkeden 75 satış personeli katılım sağladı.
Saloni Academy faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen organizasyonda, nihai müşteri ile direk temasta olan ve satış işlemi gerçekleştiren ekiplere malzeme, tasarım ve üretim aşamaları ile ilgili teknik bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca koleksiyona yeni eklenen modül ve modellerin tanıtıldığı programda mağaza tasarımı ve satış stratejileri hakkında eğitimler verildi. Eğitimler, Saloni bünyesindeki tecrübeli yönetici, tasarımcı ve mühendis eğitmenler tarafından gerçekleştirildi.

ARA REKLAM ALANI

“Satış personelleri Saloni’yi farklı kılan özelliklere hakim olmalı”
Program hakkında bilgi veren Saloni Genel Müdürü İsmail Özbek “Bu eğitim ile satış personellerimizin Saloni’yi daha yakından tanımalarını ve Saloni’yi farklı kılan özelliklerine hakim olmalarını planlıyoruz. Daha önce düzenlediğimiz benzer eğitimlerden çok olumlu sonuçlar aldık. Bu eğitim programı ile satış ekiplerimiz üretim ve tasarım süreçlerini bizzat yerinde görerek bu süreçlerin bir parçası haline geliyorlar.” dedi. Ayrıca İsmail Özbek eğitim programı çerçevesinde üretim tesislerini ziyaret eden katılımcıların, kalan zamanda Bursa ve İnegöl’ün turizm değerlerini de görme fırsatı bulduklarını, böylece bu etkinliğin Bursa ve İnegöl’ün tanıtılmasına da katkı sağlamış olduğunu belirtti.

2023 hedefi 30 milyon dolar
Geçtiğiliz yıl yıllık 20 milyon dolarlık ihracak gerçekleştiren firmanın 2023 ihracat hedefinin yeni açılan mağazalar ve buna bağlı yüzde 50’lik büyüme ile 30 milyon dolar olduğu belirtildi. ABD’den İngiltere’ye, Guatemala’dan Yeni Zelanda’ya kadar dünyanın bir çok farklı bölgesine mobilya gönderen firmanın ihracatının yüzde 35’ini Avrupa’ya yüzde 30’unu Afrika ülkelerine yapıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.